★★★★☆
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2016-08-23
Fundamentals of Cheese Science - de P. F. Fox, Timothy P. Guinee, Timothy M. Cogan, Dr. Paul L. H. McSweeney (Author)
Caractéristiques Fundamentals of Cheese Science
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Le Titre Du Fichier | Fundamentals of Cheese Science |
Publié Le | 2016-08-23 |
Traducteur | Jacy Dini |
Chiffre de Pages | 786 Pages |
Taille du fichier | 74.64 MB |
Langue du Livre | Français et Anglais |
Éditeur | Informa |
ISBN-10 | 0257084799-IIL |
Format de e-Book | ePub AMZ PDF LOG PAP |
Créateur | P. F. Fox, Timothy P. Guinee, Timothy M. Cogan, Dr. Paul L. H. McSweeney |
Digital ISBN | 753-4174093841-WNT |
Nom de Fichier | Fundamentals-of-Cheese-Science.pdf |
Télécharger Fundamentals of Cheese Science Livre PDF Gratuit
Fundamentals of Cheese Science ebook Paul L H McSweeney Auteur Patrick F Fox Auteur Timothy P Guinee Auteur Timothy M Cogan Auteur This book provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese emphasizing fundamental principles
This book provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese emphasizing fundamental principles The Fundamentals of Cheese Science
The books 23 chapters cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking starter cultures coagulation of milk by enzymes or by acidification the microbiology and biochemistry of cheese ripening the flavor and rheology of cheese processed cheese cheese as a food ingredient public health and nutritional aspects of cheese and various methods used for the analysis of cheese
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